Djupfryst högteknologisk produkt med hög mervärd Grundstenen till en kulinarisk mästerverk är våra pizzadeg portioner gjorda av antigen klassiska eller fullkorn vetemjöl.
Den lagras i frysskåp i minst 12 månader (vid -18° eller lägre), sedan tinas dem antigen i kylskåp eller i rumstemperatur.
FÖRDELAR
- Du får en pizza i 2 minuter Äkta Italiensk Pizza även med elektriska ugnar
- Den stora fördelen med djupfrysta deg är att den är klart att använda
- Kräver inga förberedelser i degrummet
- Genererar inget svinn och därmed inga merkostnader för förberedelser eller inköp av råvaran.
- Lägre personal kostnad
- Stabil hög och standardiserad kvalitativa standarden = hög mervärdet.
- Du kan tina och tillåter upp till 3 dagar i kylskåp och använd dem när du vill
- Inga tillsatser eller konserveringsmedel
- Finns även med fullkornmjöl